Tuesday, August 28, 2012

Glenn Cooper – De dødes bibliotek

Dette er debyen til Glenn Cooper, siden har han rukket aa skrive 3 boeker til, jeg kommer tilbake til det.  Foerst litt om boka

image

Beskrivelse:

Den 7. juli år 777 blir et guttebarn født på Isle of Wight. Det er en skjebnesvanger dag å bli født på, særlig hvis du er den syvende sønn av en syvende sønn.

I 1947 gjør arkeologer på Isle of Wight et helt eksepsjonelt funn, så urovekkende at det må skjules for all ettertid.

I mai 2009 går en drapsmann omkring i New Yorks gater, i mediene kjent som Dommedagsmorderen. Seks personer er hittil drept på høyst forskjellige måter, og befolkningen er vettskremt. Det eneste som knytter ofrene sammen, er at alle har fått et kort i posten - et postkort som kunngjør dødsdagen deres ...

De dødes bibliotek er Glenn Coopers debutroman. Han har skrevet en forrykende spennende roman, som avslører noe av hans bakgrunn: lege, arkeologistudent, filmprodusent og manusforfatter. Han har spunnet en historie så utrolig at den kunne være sann.

 

Min mening:

En knallbok som veksler mellom en historie fra aar 777, men den syvende soenn av den syvende soenn osv.  Deretter en hemmelig konspirasjon med blant annet area 51, og saa en seriemorder i naatid.  Eller ikke ?  Boken var i alle fall meget bra, og av meg faar den en klar 6 paa terningen.  Gleder meg virkelig til aa foelge denne forfatteren videre.  En kjempedebut.

terningkast

image

Reklamevideoen foelger, samt oversikten av Cooper’s andre boeker

 

Glenn Cooper’s boeker

image

me bloggast :-)

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like