Wednesday, August 22, 2012

Arild Rypdal – Drakon

Ny Rypdal lest, Sir Reginal, Miss Piggy og de andre underholder igjen. Dette er femte boka jeg leser av Rypdal, og jeg liker ham.  En av norge’s foerste thriller forfattere av internasjonalt tilsnitt.  Foerst litt om boka.

image

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen:

Forfatterens sjette roman fra etterretningsmiljø. Den engelske finansministeren begår selvmord etter å ha overført ti milliarder pund til en kinesisk bank. Hans datter er forsvunnet, og man tror derfor at ministeren har vært offer for utpressing. I Peking konspirerer samtidig en russer og en kinesisk triadeboss om et kupp for å sikre seg makten i Kina etter Deng Xiaopings død. Dette renkespillet byr på store utfordringer for Sir Reginald og hans medhjelpere i MI6. © DnBB AS
Genre: Agenter og spioner
ISBN-13: 9788203180460
EAN: 9788203180460
Språk: Bokmål
Litteraturtype: Skjønnlitteratur
Kategori: Romaner heftet
Sider: 385

 

 

Min Mening:

Jeg liker Rypdal sine boeker, og denne kommer hoeyt opp paa listen, en kinesisk svindler, hans tidligere samboer vikles ogsaa inn i historien.  Sir  Reginald og Miss Piggy samt de andre i MI5 kommer opp med loesninger paa det meste.  Slutten av boken fullfoerte boken med et hoeydepunkt, alt gaar opp i flammer her.  Kos deg med en av Rypdal’s beste boeker. 

Terningkast

 image

Rypdal’s boeker:

Arild Rypdal's boeker fra Bokelskere.no – mye bra og kose seg med enda :-)

image image image image image

 

image image image image image

image

Me bloggast Coffee-cup

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like