Saturday, October 1, 2011

1 Oktober - Nydelig dag for fiske

Første Oktober kom med et fantastisk vær, blikk stille på fjorden, strålende sol og en 18 grader i skyggen.
Etter dagens obligatoriske trimtur ned på butikksenteret, med innlagt besøk og handling på Husnes marknaden med dokkekjøp til littlejento som kjeme snart, og babyteppe til en av Yim's venner som venter barn i disse dager fikk jeg overtalt konemoren til å være med en tur på sjøen.

Lasta fiskestengene i bilen, bort til Husnes båthavn og 12 minutter over til Tveitøyene.  Det aula med båter på fjorden.  Det lå 4 båter der borte når vi kom, i tillegg til at vi så båter både med Hille øyane og i Laukhammarsundet.  2-3 båter med Hilleøyane, og i alle fall 2 i Laukhammarsundet.






Alle lå og fiska.  Vi la oss til å fiske rundt 1300.  Prøvde både utenfor og innenfor Tveitøyene.  Ikke
det store bettet akkurat men fikk 3 fine 1.5 kilo's lyr og 2 makreller på et par timer.  Så begynte konemoren å gå litt lei så vi satte kursen mot Husnes igjen.  På veien hjemover så vi båter alle veier, utenfor Oskesholmane låg det 2 båter, og etter som vi nærma oss Hågarnsnes fyr ved innløpet til Husnes låg det haugevis igjen.  Folk var ute med allslags båter.  Til og med en 3-4 gummibåter på rundt 10-12 fot lå der ute, folk satt i T-skjorte og fiska og koste seg


Vi stoppa en liten stund utenfor Hågarnses fyret vi også, og fikk 2 makreller.  (På blå kystdrag i Biltema settet).

Deretter hjem til Thaimat og fotball, men en nydelig dag på sjøen var det.  Det er sånne dager man kan bare drømme om.

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like