Saturday, October 8, 2011

Husnes Båthavn

Vi er i den heldige situasjonen her på Husnes at vi har en av de flotteste båthavnene i hele Norge, ja de er flere ganger blitt kåret som den beste.   Husnes båthavn ble kåret til Norges beste gjestehavn av Båtmagasinets lesere i 2006 og 2009, samt i Dagbladet i 2005  Selv om det var en båthavn lenger inn i fjorden som vant i år ligger Husnes Båthavn alltid i tetsjiktet




Og det kan man jo forstå når man ser bilder fra havna og anlegget.


Fra Husnes Båtlag sin beskrivelse under + link til hjemmesiden for Husnes Båthavn


I Husnes Båtlag er det over 200 faste båtplasser. I tillegg er det i overkant av 600 meter med gjesteplassar.
Klubbhus med toalett, dusj, vaskemaskin og tørketrommel er til disposisjon for våre gjester. Servicebygget vårt inneheld fire dusjer, tre ordinære toalett og eit toalett tilrettelagt for bevegelseshemma. Samt vaskerom med to vaskemaskiner og to tørketromler. 
Vi har heis på kaien, om nokon av våre gjester skal behøve hjelp til å koma seg ombord eller på land. Det er laga feste til denne to stadar i havna, slik at den kan flyttast.
Lunt og fint område med grillplass er tilrettelagt. I tillegg er det to grillhytter. 
Danseplatting er bygd opp og står til disposisjon for dei som vil ta seg en svingom i sommernatta.
Det finnes òg tennis-, volleyball-, og fotballbane. Vi har òg laga til sjakk i storformat, for dei som liker å ta eit slag.
Skulle nokon ønske å kaste hestesko eller spela kubb, kan man få låna dette også. 
Kvinnherad Golfklubb ligg like ovanfor båthavna, så dersom det skulle finnast golf-entusiastar blant båtfolket, kan dei ta turen til Husnes Båthavn.
Her trivs dei fleste.



Har nu funnet ut av fordelene med å ha selvlensende båt i alle fall, her er en som trenger å ta seg en tur og øse båten

Flere bilder fra båthavna følger


En annen link jeg kan anbefale er båtsans.no, her finner du informasjon om de fleste båthavner i Norge.  Det er beskrivelse av havnene, med kart og det hele.  Har lagt til link i menyen på toppen av bloggen.   Klikk på Havner på toppen av venstre sida når du kommer dit, så finner du fort ut av det.  Slik så fjorden ut fra Husnes båthavn i går ettermiddag




JaJa vi får se i ettermiddag da ;-)

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like