Tuesday, April 26, 2016

3 fine torsker

Søndag var avslapningsdag med fotball, mor på middag på biff med et glass rødvin.  Det ble ganske seint lørdags natta, og med semifinalen i FA Cupen i opptak var den nærmere 4 før det ble køyetid.

Søndag sable “The Foxes” ned motstanderen 4-0, og med bare uavgjort for Tottenham mandags kvelden er det vel 99% sikkert at revene er ligamestre.

Jeg kom meg utpå i 11 tida mandag.  Rett over til Arholmene og igjen fant jeg torsken.  3 fine torsker havna i stampen, sammen med 8 paler, 1 flott lyr på bortimot 3 kilo og en mindre lyr.  1 knurr som var dum nok til å bite på ble satt på frifot.

Torsken og palen ble avhended til venner og bekjente, mens storlyren ble behørig filetert og lettsalta.  Og for dere som ikke har prøvd, kan jeg opplyse om at lettsalta lyr er like godt som torsk.  Har prøvd et par ganger allerede og fikk til og med godkjent av mammo, så då må det jo være bra.

Ut på kveldinga var det å lage nye oppheng til sniken, har modifisert opphengene med sugerør sånn at de står litt ut fra hovedlina.  Så Tirsdag blir det utpå igjen, men ikke før ut på ettermiddagen,  Broderen sin snik blir klargjort når det kommer nye angler.

Vi blogges

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like