Monday, March 21, 2016

I love my Slow Cooker

Rett og slett genialt, før jeg dro og fiska i går morgens kutta jeg opp kål, og la lagvis i Slow Cookeren med fårikål kjøtt.  Et apr skjeer hvetemel innimellom og 2 gode teskjeer med bomben og granaten (heil pepar)

https://bakerenogkokken.no/farikal-oppskrift/

image

0 krabber, satte lina på nordsida av Flatøy og gikk til Arholmen grunna.  Brukbart bett i går også.  8 lyr og 7 paler fant veien i stampen på 2 timers tid.  2 av lyrene brukbar størrelse halvannen til 2 kilo.  Gikk tilbake og plukka opp lina, men der var det ingenting.

Hjemover, og satte lina over natta på Husnesflaket.  Og da jeg kom hjem var det bare og skrelle poteter og 45 minutter senere var det middag.  Og jeg kan si, Fårikål blir perfekt i Slow Cooker.  Beregn 7-9 timer beroende på hovr store stykker med kjøtt du har.

Deretter var det å benke seg foran TV, United klinka til med seier overCity på Etihad, Yeahhhh, Liverpool tapte for Southampton, Jippppi, og Brann klarte uavgjort mot en av gullkandidatene i Bergen.  Absolutt bra fotball kveld det.

Nå er det bare å drikke ferdig kaffen, og så utpå igjen.  Konemoren står for middagslaging i dag.

Vi blogges

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like