Friday, November 23, 2012

Nytt lesebrett med frontlys–og farger !

I den amerikanske blogger good e-reader ble det for noen uker sider publisert en artikkel om enda ett nytt brett med frontlys.  Og nå også med farger !

Artikkelen under er oversatt ved Google translate, så litt haltende

Pocketbook kunngjorde i dag at de kommer til å gi ut en ny e-reader i juli 2013 med Color e-Ink og Front-Light teknologi. The Color blir produsert med en ny generasjon E-Ink Triton, som er den samme typen tech som Ectaco Jetbook Color haar bestemt seg for.

.
Den nye PocketBook leseren vil særlig appellere til de som liker å lese blader i PDF, samt de som arbeider med tabeller og grafer. Det vil være mye lettere å snu magasinet , analysere diagrammer og håndtere enhver teknisk litteratur. Den tradisjonelle PocketBook er  av altetende natur for flere bok format som lar deg åpne nesten alle dokumenter.


Selve enheten vil være rundt 8 inches og har en kapasitiv berøringsskjerm. Oppløsningen er 600 × 800 piksler, og vil vise over 4096 farger. Batterilevetid vil la deg kjøre  over en hel måned. Den vil bruke samme type Front-Light teknologi som finnes i Amazon Kindle Paperwhite, Kobo Glo, og Nook Simple Touch med Glowlight.

Dette gjør at du i utgangspunktet kan  lese i mørket og denne enheten vil være den første store skjermleser med nattlys teknologi. Ikke mye er kjent i form av prosessor, RAM, og annen semantikk. I de kommende månedene vil vi se et klarere bilde av hva denne enheten bringer til bordet.

Jeg er veldig begeistret for den andre generasjonen av e-Ink Triton. Samlet har e-reader teknologi vært ganske stillestående i det siste kalenderåret. Vi har sett massevis av enheter som benytter e-Ink Pearl, som Kindle Paperwhite, Sony PRS-T2, Kobo Glo, og mange andre. Den første generasjonen av tech hadde ganske lav ytelse, men dette var direkte knyttet til low-end hardware specs funnet i Jetbook Color.

Det vil være interessant å se hva Pocketbook Color kan gjøre i den virkelige verden. Jeg forventer ikke at det skal ha noen tilgjengelighet i Nord-Amerika, men på grunn av selskapet beliggenhet vil den nokt bli henvist til Øst-Europa, Tyskland og andre land rundt det.

Me bloggast, helsikes vær om dagen Bolle

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like