Sunday, November 25, 2012

Arkadian Genesis–Greig Beck

En novelle som forteller forhistorien til Alex Hunter, og om hvordan han ble en supersoldat.

"Arcadian Genesis" av Greig Beck

En aeon siden krasjet det inn i den frosne jorden. Årtusener senere ble det fjernet fra det iskalde jorden , fortsatt fungerer. De åpnet det ... de burde de ikke ha gjort

Alex Hunter - i oppdraget som forvandlet ham fra en normal mann til våpenet kjent som Arcadian - og et elite team av soldater kjent som Hotzone All-Forces Warfare Commandos må angripe et fiendtlig land for å redde en avhoppet tsjetsjensk forsker fra et land i krig.

Men HAWCs er ikke de eneste som leter etter den avhoppede vitenskapsmannen og den mystiske pakken han bærer med seg. En brutal og nådeløs morder og hans dødsskvadron er på sporet også - og det med en villskap som Hunter og hans team aldri har sett før i moderne krigføring.

I denne imponerende forgjengeren til Beneath the Dark Ice, må HAWC teamet kjempe mot tiden for å redde vitenskapsmannen, hindre pakken fra å falle i gale hender ... og redde verden fra en horror som aldri burde vært vekket

Min mening:

Joda på 79 sider får vi action så det holder, og underholdning så det holder.  Men skulle gjerne ha sett litt mer om hva som ble gjort når Hunter ble forvandlet til en supersoldat.  Så derfor bare en 3 på terningen.

terning

image

Det var dagens bokomtale Hett smilefjes

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like