Wednesday, November 14, 2012

Krabbekaker ? Godt ?

Jeg kjoeper jevnt og trutt krabbe hjemme, elsker skallmat.  Men dette har jeg ikke proevd enda, men kunne godt tenke meg aa proeve det, fant oppskriften i VG her om dagen

image

Fremgangsmaate

Kok potetene og damp dem møre. Mos og avkjøl potetene.

Bland sammen potetmos, krabbekjøtt, hakket kapers og finhakket vårløk.

Rør inn 2 ss hakket dill, revet sitronskall og 1 ss sitronsaft. Smak til med salt og kvernet pepper.

Form krabbeblandingen til 12 krabbekaker og sett dem kaldt en halv times tid.

Rør sammen majones, resten av dillen og 1 ss sitronsaft. Sett til side så lenge.

Vend krabbekakene først i mel så i egg og til slutt i loffsmuler.

Stek kakene sprø og pent gylne i en stor stekepanne. Serveres straks med sitron og dillmajones.

Ellers har jeg hatt svigermor fra Thailand paa besoek i noen uker naa, og hun har faatt smakt norsk taskekrabbe, og synst den er kjempegod

 

image

Vel bekomme, vi blogges :-)

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like