Tuesday, July 10, 2012

Knut Nærum – Ingenting her Ingenting der

Pløyde likegodt gjennom en novelle før jeg begynte på Cussler boka :-)

Ingenting her Ingenting der

Novellens hovedperson har havnet uforvarende i ei mordsak og oppsøker Oberon Quist, rådgiver hos Kripos, for å få hjelp.

 

Min Mening:

Ja, her er spørsmålet.  Hvem er morderen, og hvem er offeret.  Ikke godt aa si, du faar lese novellen og se hva du finnet ut av.  En grei halvtime’s underholdning i alle fall

Terningkast:

image

Litt mer om Nærum: fra Wikipedia

Knut Nærum (født 3. mars 1961) er en norsk komiker, forfatter, tegneserietegner og TV-underholder, mest kjent som fast paneldeltaker i NRKshumoristiske TV-program Nytt på nytt.

Knut Nærum er oppvokst i Halden, og gikk på videregående skole i Grimstad. Han har grunnfag i nordisk og mellomfag i engelsk.[trenger referanse]

Hans første utgivelse var Vi går for regnskogen, 80-tallet for nybegynnere; en samling enruters vitsetegninger, tidligere trykket i Nye Takter. Deretter laget han den politisk-satiriske tegneserien Bloid. Denne tegneserien ble første gang utgitt i avisen Ny Tid den 23.august 1991 (utg. nr 31). Bloid gikk senere i Dagbladet.

Nærum har medvirket i EgentligNRK. I Nytt på nytt har han gjort seg bemerket for overraskende innfallsvinkler og raske poenger servert med en nøktern mine. I januar 2007 hadde teaterstykket En himmel full av stjerner premiere. Stykket var basert på hans bok med samme navn.

Høsten 2007 hadde han faste opptredener med bokhumorshowet «Bokdusjen» på Litteraturhuset i Oslo.

Nærum er medlem av Rødt og er regissør for den radikale teatergruppen Opplysningskontoret. Han ble valgt inn som medlem av Kristiansand bystyre i 1991, men flyttet fra byen ikke lenge etterpå. Ved stortingsvalget i 2009 stod han på sisteplass på listen til partiet Rødt i Oslo og i Telemark.

 

Tegneserieutgivelser [rediger]

Bloid-serien [rediger]
Utgitt vitsetegninger og tegneserier i følgende magasin [rediger]

Brage, Smash, Fædrelandsvennen, Psykose, Nye takter (1985–1991), Natur & miljø, Rock Furore, Ny Tid (1991–1999), Fidus (1992–), Nopa-bladet, Dagbladet (1997–1999), Smult, Samtiden (2006–)

Seriemanus [rediger]

Den store kjærligheten (antologi), Propell (antologi), Donald Duck & Co (2009–)

 

Bokutgivelser [rediger]

OK, me bloggast, må lese videre på The Storm :-)

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like