Sunday, July 1, 2012

Joe Buff – Straits of power

5 boka i serien unnagjort, og spenningen holdes ved like :-)  Litt mer om boka

[IMAGE]

Den neste verdenskrigen raser. Med de allierte i en fastlåst situasjon med Berlin-Boer aksen faar hvert kamp naa en ny betydning. Men i en konflikt utkjempet med milliard-dollar teknologi og kampanjer som består av millioner av soldater, kan utfallet hvile i hendene på en enkelt mann ...

Commander Jeffrey Fuller, kaptein på Amerikas mest sofistikerte og dødelige raske angreps atomubåt, USS Challenger, er vant til seier i kamp. Men hans siste oppdrag er den eneste måten han kan lykkes paa er aa  krysse inn i fiendens farvann - uten å avfyre ​​et eneste skudd.

Hans mål: hente ut en spion. En verden av spionasje er ukjent territorium for Fuller. Han er beordret til å finne en spion, kodenavn Zeno, som kan holde nøkkelen til aa stoppe et lammende Axis angrep. Men denne nye verdenen er   full av løgner, bloeff og svik. I kamp, ​​vet Fuller alltid hvem fienden er, og hvordan han skal bekjempe ham. I skygge verdenen av hemmelige agenter og kontraspionasje, er skillet mellom fiende og alliert langt mer unnvikende.

Og det blir bare mer komplisert. Paa vei mot maalet, begynner, Fuller og hans mannskap  å mistenke at spionen de har blitt sendt for å hente kan faktisk være en påskudd, et knep ment å lokke de alliertes farligste våpen i fiendens hender. Mens klokken tikker ned til en invasjon som kan endre utfallet av krigen, har Fuller mistanke om at hans nye "venn" kan også være en dobbelt agent, innstilt på å bruke Challenger som et våpen mot sine egne allierte, og ødelegge de skjøre båndene som binder allierte nasjoner i krig.

Fuller er vant til koder fra sin til som SEAL soldat, der lojalitet er tatt for gitt, og ordrer følges uten spørsmål, og kampene er så presise som en torpedo-avfyring. Men nå må han tilpasse seg en verden der forrædere blir de nye patriotene og løgner er instrumenter for ødeleggelse. Med livene til hans mannskap, og skjebnen til sitt land hengende i balanse, vil han måtte risikere alt på ordet av en mann som har,  de to siste årene, tjent Fuller bitreste fiender.

Min mening:

Enda en knall bok fra Buff.  Denne gangen skal en spion hentes ut fra en by i midt oesten, og Challenger er involvert som vanlig.  I tillegg kommer tyskerne opp med enda en ny type ubaat, denne gang en russisk bygget dobbel titaniums skrog super rask ubaat som kan gjoere over 60 knop.  Den kan ikke dykke like dypt som Challenger, men er raskere.  Naa er spoersmaalet, vil midtoesten ogsaa blandes inn i krigen ? 

Terning:

image

Forrige gang fikk du tips om 6th Fleet, her kommer enda en topp ubaat forfatter – som skriver meget bra.  Han boer du proeve, han skriver ogsaa om Seal styrkene i sin nyeste serie

http://www.patrickrobinson.com/

image image

 

image

 

Kos deg med en god bok, me blogges :-)

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like