Friday, July 27, 2012

Dupp i bassenget

Jeg hadde virkelig lyst til å dra ut og fiske i går også.  Men, når man har en kone fra Thailand og det finnes en hel skokk med vakre thaidamer i distriktet, så arrangerer denne dame flokken jevnlige sammenkomster med mat og drikke, der de møtes for en prat og serverer god mat, samt litt å drikke.  Dette er koselige dager.

I går var vi på besøk på Sunde hos Ivar og Pornthip, vi ble servert god mat, jeg måtte stå over alkohol siden jeg kjørte, men det gjør ingenting.  Hyggelig sammenkomst der vi satt og pratet heilt til jeg måtte ta vetlo heim til sovetid.

Hun koste seg gløgg i hel nede hos Pornthip, når det i tillegg var basseng og en av beste venninene var med, var dagen reddet for hennes del.

I tillegg fant hun ripsbær i hagen dernede, og dette falt i smak.  Hun tusla også rundt til oss mannfolka og solgte rips, 1 krone bæret blir nok en heftig literpris :-)  Jeg husker fra min egen barndom hos bestemor i Fyllingsdalen, rips med sukker og melk på er jo en liten delikatesse.  I halv 8 tida tok jeg henne hjem., og hun tusla fint i loppekassa og koste seg med tegnefilmer et par timer før hun kovna.

Kanskje det blir en fisketur i dag ?

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like