Tuesday, June 26, 2012

Kindle touch - oversetter

Dette maa jo vaere perfekt for dere som har lyst og begynne aa lese engelske boeker, litt usikker paa hva en engelsk tekst betyr, oversett det enkelt med Kindle Touch som beskrevet her.

En ny programvare for Kindle Touch (5.1.0 update) tilbyr mange flotte funksjoner og en av de viktigste, spesielt for internasjonale brukere, er en mulighet til å umiddelbart oversette teksten du leser.
Oversettelser er drevet av Bing Translator. Dette web Verktøyet støtter 38 språk, men ikke alle av dem er tilbudt i Kindle. Saa det betyr ogsaa at du maa vaere innen rekkevidde av en WI-FI hotspot og ogsaa slaa paa Wi-FI.
Det er for tiden 16 språk som støttes i Kindle Touch : Kinesisk forenklet, tradisjonell kinesisk, dansk, nederlandsk, engelsk, finsk, fransk, tysk, hindi, italiensk, japansk, koreansk, norsk, portugisisk, russisk, og spansk.
Bare for å berolige deg:
oversettelsen fungerer begge veier (ikke bare fra engelsk) og mellom to språk.
Hvordan oversette tekst
1. Merk en tekst
Trykk på et ord og hold et øyeblikk for å markere det, eller trykk og flytte en finger for å markere en setning eller avsnitt.
Det største området du kan du er på en side. I noen tilfeller fortsetter kanskje setningen du ønsker å oversette til neste side.
Her er et enkel tips for å fikse det: endre størrelse på teksten for å faa setningen til aa flyte annerledes mellom sidene.
2. Kjør en oversettelse
For å oversette den valgte teksten, i en dialogboks som åpner etter utheving, pek på More-knappen.
clip_image001
Velg translation fra listen som kommer opp
clip_image002
For aa velge hvilket spraak du vil oversette til, stryk fingeren oppover
clip_image003
Det tar noen sekunder for aa oversette, saa ikke mist taalmodigheten.
clip_image004
Likte du dette, kjoep deg en Kindle Touch :-)

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like