Friday, June 8, 2012

Bryllup igjen og fin kjole paa.

Like foer jeg skulle reise ut igjen denne gangen var det hoeytid.  Bror skulle gifte seg.  Vetlo er jo begynt aa bli vant med fin kjole etter hvert, bryllup i forrige maaned, 17 mai og nytt bryllup denne maaneden.  Tidlig paa morgen kvisten kom hun tuslende opp til pappa og spurte om hun kunne ta kjole paa, og om hun kunne ta finskoa paa.

image

Det var stad og hente knapphullsblomster og brudepike bukett, sette flagg paa bilen og saa var vi klar.  Bryllupet gikk som en droem og det var et vakkert brudepar.  Vetlo stilte opp paa bilde med de andre brudepikene og brudesvennen, som hun gikk i lag med oppetter kirkegulvet.

image image

Etter vielsen var det rundt om kring for fotoseanse, og jeg maa innroemme jeg laerte en god del tips bare av aa foelge med, fotografen forklarte og snakket i vei, og det var bare aa foelge med.

image

Etter eg god times fotoseanse bar det bort til Triohuset som var smykket og dekket til fest.  Her var det mat og drikke, levende musikk, kaffe og kaker og alle koste seg storligen utover den fine sommerkvelden.  Litt dansing ble det ogsaa etter hvert.  En fantastisk kveld for et flott ektepar.  Maa de lenge lenge leve maa. Naa er det bare en igjen av oss som ikke er gift :-)

image

Vi blogges

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like