Blåskjell smaker herlig på grillen. Foto: www.frukt.no
Pakk inn havsmak
Fisk og skalldyr er herlig i sommervarmen, visste du at du kan grille blåskjell? Tilsett oppskårede tomater og vårløk, knus litt hvitløk, og finhakk kruspersille og dill for ekstra smak. Pakk blåskjellene inn i folie sammen med resten av ingrediensene, og legg pakken på grillen. Etter cirka fire til seks minutter bør skjellene ha åpnet seg og maten er klar.
Grillet fisk og grønnsaker er også et sikkert kort å spille på dersom du vil. Her kan du velge den fisketypen du ønsker, og grønnsakene kan varieres i det uendelige. Når fisk og grønnsaker pakkes inn i folie vil ingrediensene bli meget smaksrike, samtidig som de holder seg saftige. Du kan selv velge om du vil ha fisken i terninger, eller om du vil grille hele fileter. Hele fileter tar litt lenger tid på grillen.
Hele artikkelen med flere grill tips finner du paa
Grill og kos deg :-)
No comments:
Post a Comment