Sunday, April 19, 2015

Tur til Ånuglo

Lørdagen opprant med nydelig vær og vi hadde invitert Hallgeir og Ning med gutane med oss på båt tur.

Skulle fiske litt også.  Men det var litt vind så vi rekte litt mye.  Men Hallgeir fekk no på ein fisk, en svaer knurr på godt over halvkiloen.  Den gikk på sjøen igjen til slutt.

image

Etter at vi hadde slitt av eine harpa gjekk vi rundt Ånuglo for å finne havn og grille og kose oss litt.  Men det var dårlig med brygger, vi var både i Hardingevågen og Bekkjarvik uten å finne plass å legge til.

Så vi gjekk bort i Ånuglosundet til det gamle huset der og la oss til ved brygga der.  Er jo fraflytta så vidt jeg vet.  Men er vel kanskje i bruk på sommeren.  Jentane til med thai mat mens vi grilla pølser.  Vi rydda fint opp etter oss, så skulle ikke være noe problem.

imageimage

Ungane storkoste seg, tusla rundt i fjøra og fant både små tangkrabber og fjord reker, samt at Ning og Yim samla ei halv bøtte med strandsnegler som de skulle spise.  Er jo rene delikatessen det. 

image

image

Hjelp til kjøringa fikk vi også. Både Bik og Bas kjørte, med avloesning hvert 5 minutt omtrent, da to den andre over som utkikk. Et par koselige timer hadde vi i alle fall over på andre sida, hjemme igjen i tide til storkampen var vi også.

Vi blogges

Fast Boat

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like