Wednesday, March 13, 2013

NeoTV prime

Netgear er nettopp kommet med sin nyeste streaming boks, kalt prime og den har en del lovende nyheter i tillegg til det vanlige med Pandora og Netflix. Den siste versjonen har naa ogsaa GoogleTV samt GooglePlay med muligheten for installasjon av tusenvis av applikasjoner.  Kanskje kan man da ogsaa faa NRK og Thai TV direkte i boksen. Den Thai TV appen jeg har gir baade Discovery, National Geo Channel, BBC, Al Jazeera og mange andre samt flere filmkanaler i tillegg til ESPN sport.   Det finnes ogsaa Google play apper der man kan faa SkySports direkte,  Denne maa nok proeves. Kan man kanskje kvitte seg med satelitt eller kabel TV ?

The rear ports of the Netgear NeoTV PrimeThe Netgear NeoTV Prime remote control

 

Med en ny fjernkontroll med direktevalg for Netflix og andre, samt en full QWERTY keyboard paa andre siden er dette meget interressant, den har ogsaa en full Chrome webleser ferdig installert. 

Den har ogsaa en meget smart soekefunksjon, som finner filmen du vil se paa flere forskjellige siter, og gir beskjed om hvor den er billigst aa se, dette hoeres meget lovende ut. Se en kort demo under av Neo Prime.

I henhold til de foerste testene er naa dette streaming boksen som regnes som den beste, integrering av Google TV og web leser faar god kritikk.  Saa maa nok kanskje selge en av mine gamle bokser saa jeg faar testa denne ut.

Netgear NeoTV Prime app list

Mer om TV bokser kommer etter hvert, foelg med foelg med :-)

Me bloggast

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like