Thursday, October 25, 2012

Tom Clancy – Locked on

Jack Ryan, jr og Mr.Clark samt alle de andre kjente er tilbake, og endelig i en ekte Clancy roman.

image

Tom Clancy’s All-Star utvalg er tilbake. Jack Ryan, hans sønn, Jack Jr, John Clark Ding Chavez og resten av Campus-teamet står overfor sin største utfordring noensinne.

Jack Ryan har Sr gjort et betydningsfull valg. Han gaar for president i USA igjen, og dermed gir han  opp en fredelig pensjonisttilværelse for å hjelpe sitt land i det’s mørkeste time. Men han har ikke forutsett forræderi av sin motstander, som bruker falske anklager for å angripe en av Ryan nærmeste kamerater, John Clark.

Nå er Clark i et kappløp mot tiden og må reise verden rundt, kun et skritt foran sine motstandere, inkludert en hemmelig organisasjon i oppgave å bringe ham inn, alt mens du prøver å finne ut hvem som står bak dette.

I mellomtiden, Jack Ryan, Jr, Ding Chavez, Dominick Caruso og andre medlemmer av Campus top secret  Intelligence Agency som ble  grunnlagt av Jack Ryan i løpet av sin hans foerste periode i Det hvite hus-sliter med et eget spørsmål :

Hvorfor er en pakistansk offiser i møte med Dagestani terrorister? Svaret vil til slutt føre til en desperat kamp, ​​med intet mindre enn verdens skjebne på spill.

Min mening:  Tom Clancy tilbake i topp form med stjernegalleriet paa plass.  Og boka er meget bra den.  Blir Ryan president igjen?  Vil Ryan Jr finne kjaerligheten.  Vil Clark bli reddet?  Vel, alt dette maa du finne ut selv ved aa lese boka.  Clancy fortjener en 5 paa terningen denne gangen.

terningkast

image

 

Jeg ligger 2 boeker bak han for oeyeblikket, jeg har igjen Search & Destroy og Threat Vector, ellers har jeg lest nesten av av Clancy, en stor forfatter, og faktisk har jo flere av boekene blitt meget bra filmer ogsaa

Tom Clancy's side paa fantastic fiction

Me bloggast :-)

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like