Monday, October 29, 2012

Simon Toyne – Sanctus

Denne boken ble noe voldsomt hypet opp da den kom paa det norske markedet i fjor.  Det er foerste boken i en trilogi.

Sanctus

I et av de eldste bebodde stedene på jorden, oppå et fjell som kalles Citadel, en Vatikanet-lignende bystat som tårner over byen Ruin i dagens Tyrkia. Nå, takket være media dekningen av en klatrer i troebbel,er hele verdens øyne rettet mot en gruppe som har verdsatt sine hemmeligheter over alle ting. For Sancti-munkene som lever inne i Citadel kan dette  bety slutten på alt de har bygget opp og beskyttet i årtusener. . . og de vil gjøre alt for å beholde det som deres hemmelighet.
For den amerikanske reporteren Liv Adamsen, som er drevet av minnet om et tragisk tap, venter en hoderystende oppdagelse som vil forandre alt. . .

Min mening:

Lesbart, men vi har liksom lest saa mye lignende de siste aarene.  Jeg lar den til noed faa en 4 paa grunn av slutten som faktisk hadde en ny ukjent tvist.  Hvis du liker eldgamle mysterier og lignende som blir utspilt i dag, er denne absolutt aa anbefale, og jeg vil nok ogsaa lese de to andre boekene i trilogien ja.

Terningkast:

image

Mer om Simon Toyne fra Fantastic fiction

Simon Toyne graduated from Goldsmiths College in London with a degree in English and Drama then worked in television for almost twenty years before becoming a novelist.

image

 

 

OK, det holder om Toyne for naa, me bloggast igjen :-)

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like