Sunday, October 28, 2012

Cybook Odyssey med lys

Tilbudet av en front-belyst e-reader er ikke forbeholdt bare for de store merkene. Bookeen er i ferd med aa melde seg inn i den  fortsatt-eksklusive klubben med Cybook Odyssey HD FrontLight.

image

Sitt lange navn til tross – er det en oppgradering av den opprinnelige Odyssey som fokuserer på leselys saa den kan brukes overalt, og en lett kropp, som sitt varemerke – den veier inn like under 180 gram, og er dermed lettere enn baade  Amazon og Barnes & Noble kollegaene med tilsvarende leselige skjermer.

Den tilbyr en lignende teknologi som Paperwhite med ett ekstra lag av fiber under skjermen som skal fordele lyset helt jevnt over brettet.

image 

Påstander om skjermens overlegenhet er litt mistenkelig når Bookeen viser til samme 62 prosents stigning i oppløsning som vi så i Kindle Paperwhite, men man vil nok sette pris på den ekstra skarpheten  sammen med et forbedret grensesnitt og en ny PDF reflow som skal gi lettere lesning av PDF dokumenter.

Lesere som vil proeve noe annet enn de dominerende enhetene kan plukke opp Cybook HD FrontLight i november, da vil vi også lære om Bookeen kan konkurrere på pris

Vi blogges :-)

.

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like