Monday, October 1, 2012

Thomas Greanias – Raising Atlantis

Jeg har lest en av han før, den var sånn passe.  Så jeg gikk til verket med litt skepsis, men der ble jeg overraska gitt. Litt om boka først.

"Raising Atlantis" av Thomas Greanias

Historien begynner når et jordskjelv i Antarktis avdekker gamle menneskeskapte ruiner under isen. Det amerikanske militærets krefter i området ignorerer folkeretten og overtar uten å melde funnet til noen andre land  på kontinentet. Generalen med ansvaret, Griffin Yeats, kaller på sin sønn Conrad og den eneste kvinnen Conrad noensinne virkelig har elsket (men kunne aldri være med), Australske lingvist og ex-nonne Serena Seghetti.
Mens hver har sine egne grunner for å være der, inviterer de begge til problemer når de oppdager at det de har avdekket på bunnen av kløften er toppen av en pyramide. Når de finner veien inn, blir de tilfeldigvis satt i en felle ment å  ødelegge sivilisasjonen, og for å holde mennesket i sjakk og hindre dem fra å ødelegge seg selv for godt.

Min mening:  En knallbok, techno, sci-fi og thriller alt i ett.  Og meget bra skrevet.  Dette skal bli morsomt å følge videre.  For boken avsluttes med en cliff hanger og alt er satt for neste episode.  Bør leses av alle som like adventure og scifi historier, og i tillegg var dette en ny vri på Atlantis historiene.  Klar 6 på terningen.

Terningkast:

 

Thomas Greanias has published four novels between the years 2005 and 2010, all pertaining to the same series.

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like