Sunday, October 7, 2012

Paul Garrison – Buried at sea

Av og til kommer man til en av disse bøkene som holder mer enn de lover, her har du en survival story fra sjøen, me like mye
"Buried at Sea - A Novel of Suspense" av Paul Garrison
Begravet på sjøen. Jim Leighton er ung, i god form, og sulten på spenning - og hans drøm om eventyr kommer , nå som han er blitt ansatt som matros og personlig trener til en velstående bankmann og setter kursen for Rio de Janiero ombord i en luksus yacht som heter Hustle. Men Jim’s gåtefulle arbeidsgiver er ikke hva han synes. Med alle sine penger, sjarm, og sjøfarts historier, Will Sparks er en mann som vokter en skremmende, potensielt dødelig hemmelighet. Og i midten av Atlanterhavet, får Sparks en oppsiktsvekkende melding: De endrer kurs for Afrika fordi noen forfølger dem. Noen som ønsker dem døde.
Min mening:
Som sagt, av og til dukker det opp en bok som fortjener en klar 6 på terningen.  Dette er en av dem, et ramsalt seiler eventyr, survival story, kamp mot korrupsjon og storkapitalisme, iblandet en liten love story.,  Det er tydelig hvorfor Robert Ludlum og fikk sansen for denne mannen, de andre bøkene hans skal absolutt leses.
terning:

Mer fra Garrison – også kjent som Justin Scott
Series

Paul Janson
The Janson Command (2011) (with Robert Ludlum)
The Janson Option (2013)
The Janson Command
Novels
Fire and Ice (1998)
Red Sky at Morning (2000)
Buried at Sea (2002)
Sea Hunter (2003)
The Ripple Effect (2004)
Fire and IceRed Sky at MorningBuried at SeaSea Hunter
The Ripple Effect
Så finn denne forfatteren hvis du liker marine eventyr
Vi bloggast :-)






No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like