Saturday, October 6, 2012

Raymond Khoury – Ringen er sluttet

Har lest litt av han før, det er litt opp og ned, men først litt om boka

"Ringen er sluttet" av Raymond Khoury

agdad, 2003. En militærenhet som jakter på en av Saddams medløpere oppdager et skjult laboratorium hvor dusinvis av menn, kvinner og barn har blitt utsatt for eksperimenter og drept. Vitenskapsmannen som de antar har arbeidet med et biokjemisk våpen har forsvunnet med forskningsresultatene. De har ett spor å gå etter; et bilde av en slange som sluker sin egen hale

min mening:

Jakten på det evige liv.  Meget god ide men til tider litt oppstyltet oversatt (regner jeg med), for jeg opplever stadig at forfattere som jeg har lest på engelsk skuffer i den norske oversettelsen.  Dermed blir det 3n 4 på terningen for Khoury denne gangen.

Terning:

Series

Sean Reilly and Tess Chaykin
1. The Last Templar (2005)
2. The Templar Salvation (2010)
3. The Devil's Elixir (2011)

The Last TemplarThe Templar SalvationThe Devil's Elixir

Novels

The Sanctuary (2007)
The Sign (2009)
No Rest for the Dead (2011) (with Jeff Abbott, Lori Armstrong,David Baldacci, Sandra Brown, Thomas H Cook, Jeffery Deaver, Diana Gabaldon, Tess Gerritsen, Andrew F Gulli, Lamia Gulli, Peter James, J A Jance, Faye Kellerman, John Lescroart, Jeff Lindsay, Gayle Lynds, Alexander McCall Smith, Phillip Margolin, Michael Palmer, T Jefferson Parker,Matthew Pearl, Kathy Reichs, Marcus Sakey, Jonathan Santlofer, Lisa Scottoline, R L Stine and Marcia Talley)

The SanctuaryThe SignNo Rest for the Dead

Vi bloggast

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like