Monday, July 20, 2015

The gates of Hell – David Leadbeater

Matt Drake er tilbake med et smell i denne 3 boken

"The Gates of Hell (Matt Drake Book 3)" av David Leadbeater

Anbefales for de som elsker actioneventyr.

Ros for 'The Bones of Odin "-  UK # 1 Bestseller "Bond møter The Da Vinci-koden, men med høyere innsats!"

"Hvis du liker Andy Mcdermott eller Matthew Reilly, få tak i denne boken.

Matt Drake, nedbrutt av drapet på sin kjære, svik, og trusselen mot sine venner, setter ut for å stoppe blod vendettaen som er pålagt av underverdenens krumtapp, Blood King. Hevn, forferdelse og drapslyst preger Drake i sin søken for å stoppe mannen som har blitt hans nemesis. Leiesoldaten Boudreau, nå i hendene på sine fiender, sitter urokkelig etter som Hayden Jaye desperat forsøker å hente ut den informasjonen hun trenger for å redde livet til flere hundre mennesker

Etter flere mislykkede forsøk  blir hun smertelig klar over at det kommer til å ta ekstreme tiltak for å faa ham til aa  snakke. I mellomtiden, fortsetter Blood King med sin langsiktige plan for å gå inn i Gates of Hell og fullføre noe hans idol, Captain Cook, aldri kunne gjøre, aa oppdage den sjokkerende hemmeligheter som er skjult i Hawai, og samtidig lanserer han flere terrorangrep og en all-out krig mot øyene i Hawaii. Med ikke noe mer enn et gammelt kart etterlatt av kaptein Cook, må Drake og hans team følge Blood king gjennom en dødelig labyrint i hjertet av en vulkan. Han risikerer alt for å spore opp den farligste mannen i moderne tid, og hjelpe til med aa løse mysteriene rundt Odins ben.

 

Min mening:   Du finner ikke stort meg hardtslaaende action enn David Leadbeater, dette er som sagt Matthew Reilly paa hoeygir.  3 US dollars paa Amazon for Kindle utgaven er jo ypperlig pris.  Men boekene boer absolutt leses i rekkefoelge.  Dette er den tredje boken om Matt Drake.  En sterk 5 paa terningen for denne.

 

Terningkast:

Image result for terningkast 5

Matt Drake serien, kan absolutt anbefales

image

Vi blogges

read_e0

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like