Sunday, July 12, 2015

Amazon Burning – J.Robert Kennedy

Naa er jeg kommet til bok 10 i denne serien, og denne skuffer heller ikke, og naar boken koster den svimlende sum av 1.24 dollar, ca 10-12 kroner, kan man jo neppe klage

 

"Amazon Burning - Delta Force - The Venezuelan Incident (A James Acton Thriller, #10) (James Acton Thrillers)" av J. Robert Kennedy

I dypet av Amazonas jungel, en av deres egne HAR BLITT TATT ! Flerea dager fra enhver form for moderne sivilisasjon , våkner arkeologi Professor James Acton til lyden av skudd , og finner at hans kone mangler, tatt av et medlem av en av de ukontaktede stammene .  Han og hans venner prøver desperat å finne henne i mørket i jungelen, de innser raskt at det ikke er håp uten hjelp.

Hjelpen som er tre dager unna.

I USA Today bestselgende forfatter J. Robert Kennedys siste thriller , er det et kappløp mot tiden for å redde en av sine egne , mens bak kulissene er en langt mørkere , skumlere kraft i spill , fast bestemt på å holde sin eksistens hemmelig fra verden. Innsatsen er høy , er handlingen er full gass , og hjerter vil bli ødelagt og liv forandret for alltid i denne non stop thrilleren.

Min mening:  Jo, Kennedy leverer igjen, en ny knallthriller som vel fortjener plassen som en av USA’s mestselgende actionforfattere, ligger ogsaa hoeyt paa listen over besteselgere paa Amazon.  Liker du action, liker du James Acton.

 

Terningkast:

Image result for terningkast 6

 

 

James Acton serien til naa

image

 

Vi blogges

read_e0

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like