Saturday, June 28, 2014

Web video TV og Thai Seesan

En ting som har vært et stadig problem, helst for meg og ikke for konemoren, hun har stort sett vært fornøyd.  Med WEb på TV var det litt kluntete å komme til SeesanTV.com.

Seesan TV er en thai abonnements service som gir thaier i utlandet alt av Thai TV, direkte sendinger, opptak, filmer og serier og gameshow.  Den går Netflix en høy gang.  Den koster 500 kroner året og kan sees enkelt på nettbrett og komputere. 

Nå fant jeg endelig løsningen til å få det i HD på 65 tommeren.

Du bør ha et nettbrett og abonnement til Seesan-TV, samt en Google Chromecast.  Denne lille dingsen koster et par hundrelapper og er en god investering.

image

Installer Chromecast appen på nettbrettet,

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.chromecast.app

image

 

deretter må du installere WEB videocaster.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instantbits.cast.webvideo

image

Start opp Chromecast og deretter WEB videcaster, du får nå opp et browser lignende vindu. Koble til Chromecast før du legger inn web adressen til Seesan, gå deretter til hvilket som helst program og spill av på din flatskjerm TV som har chromecast installert.

Bare for å gjenta du må ha chromecast appen oppe og gå først og koblet til Chromecast dingsen som står i TV.  Var uhyggelig lett når jeg først fant det ut.  Nå smiler konemoren lurt, alle favoritt programmene i HD på Thai

Nå kan du faktisk se alt av streaming video på denne måten, så lenge du kan spille det i browseren kan det spilles på TV.  Smilefjes

 

Photo

Me blogges

TV

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like