Tuesday, June 17, 2014

The Yemen Connection – M.H.Sargent

Billig terrorist thriller, er det noe ?, ja ja billig og billig var no tross alt 30 kroner paa Amazon.

"The Yemen Connection (An MP-5 CIA Thriller)" av M.H. Sargent

En svært velstående Jemen forretningsmann er i en klemme: hans voksne sønn har blitt arrestert i Saudi-Arabia for narkotikasmugling - et lovbrudd som kan føre til en livstidsdom.

En jemenittisk terrorist har en dristig plan som vil faa 9/11 til aa se ut som en rampestrek, drepe tusenvis av amerikanere turister i ett slag. Men han har et problem. Planen koster penger. Mye penger. Og hans finansmann har nettopp blitt arrestert.

CIA-teamet ønsker å vite hva den planen er, og stoppe det. Så, de har en enkel løsning: utpressing av forretningsmannen. Hvis han poserer som en jihadist sympatisør villig til å finansiere terror får dermed CIA teamet detaljer om terrorplanen,og de gir sønnen en komme-ut-av-fengsel frikort.

Selvfølgelig, du vet hva som skjer med de best lagte planer ...

Min mening:

Terrorist thriller paa tomgang, forsaavidt lesbart. Men spenningen tok seg aldri skikkelig opp. Vi faar gi den en daarlig 3 paa terningen

Terningkast:

M.H.Sargent har skrevet en hel serie om MP5-CIA teamet som starter med Seven days from Sunday, jeg har flere av de paa brettet.  Men dette lir kriselesning..  Har funnet mange andre som er bedre ja.

image

Vi blogges

read_e0

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like