Saturday, March 8, 2014

Ut paa tur ?

  For et par dager siden hadde jeg en oversikt over turer i Husnes omraadet.  Er du paa andre kanter av vaart langstrakte land fins det hundrevis av turforslag og selvfoelgelig finnes det en app for dette.  Du faar den baade til Apple og Android.  Her er linken og en kort beskrivelse

https://play.google.com/store/apps/details?id=no.bouvet.nrkut

image

image

image

Nå er UTappen klar i en mer batterigjerrig versjon!

Etter flere tilbakemeldinger på at UTappen for Android brukte mer strøm enn andre apper som bruker GPS. De har derfor forbedret appen og leverer nå en enda mer batterigjerrig versjon av Norges mest populære turapp.

Etter UT åpnet for deling av turer for alle, har innholdet på UT økt betydelig. Nye turer legges til daglig. Du finner nå et stort utvalg av fotturer, skiturer og sykkelturer i Norge i appen. Bruk din GPS-posisjon eller søk etter 900 000 steder og få kart, beskrivelser og bilder av turer, og hytter i nærheten. Turkartet viser alle turistforeningens merkede «T-løyper», oppdaterte kvistede løyper og en rekke andre turer.

UTappen er nominert som «årets app» og «årets nytteapp» under Gulltasten 2012 som avvikles den 8. november 2012. Vi krysser fingrene :-)

UT.no er et samarbeid mellom NRK og Turistforeningen.

Saa det er bare aa laste ned, og komme deg ut av sofaen

Me blogges

Hikers sport graphics

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like