Saturday, March 15, 2014

Fitbit One

Skritteller, kaloriteller, høydemåler og sleeptracker - nå er alt samlet i én og samme lille dings. Synkroniseres automatisk med din datamaskin og smarttelefon for å gi deg total kontroll!

Fitbit One

 

Vi beveger oss for lite, vi moderne nåtidsmennesker. Vi sitter i stoler og blir tykke, deretter går vi hjem og sover dårlig. Og så kjøper vi ulike ting som skal holde kontroll med oss slik at vi skjerper oss. Det er skrittellere og søvn-apper og alle mulige små praktiske ting. Men hvis det er noe som er bedre enn alle mulige små praktiske ting, så er det jo én enkelt praktisk ting. Det er derfor Fitbit har døpt denne dingsen til One. Og den ser kanskje ikke ut som rare greiene, den er bare 5x1 cm, men den inneholder mye, og den holder virkelig rede på deg 24 timer i døgnet. Den har fullstendig kontroll på:

- Hvor mange skritt du tar.
- Hvor mange etasjer du går.
- Hvor langt du har beveget deg.
- Hvor mange kalorier du har brent.
- Hvor mange timer du har sovet.
- Hvor god søvnen din har vært.

Jeg vet ikke om den ogsaa logger hvor ofte du koser deg med kona, men forundrer meg ikke LOL.

Alt dette synkroniseres automatisk til datamaskinen eller smarttelefonen din så snart du har Fitbit One i nærheten. Dessuten, og dette er frivillig, kan du som virkelig vil ha full kontroll logge deg inn på Fitbit.com for å legge inn hvor mye du har spist av hva slags kost til hvilket tidspunkt, eller hvilken treningsform du har bedrevet og hvor lenge. Eller kanskje føre notater over humør og energi for å kunne se hvilke vaner du har best av. Eller, hvis du har sånt utstyr hjemme, så kan du legge inn hjertefrekvens, blodtrykk og blodsukker. Du kan til og med lage egne logger for eksempelvis røyking, lysterapi, katteklapping eller hva som helst som kan påvirke hvordan du har det!

Fitbit One baserer dessuten sitt resultat på DEG, ikke på en eller annen slags utregnet gjennomsnittsverdi. På den lille skjermen veksler du enkelt mellom å vise hva klokken er, skritteller, antall etasjer, kilometer, kalorier eller en liten blomst som vokser seg større jo mer du rører på deg. Og du kopler den naturligvis trådløst til PC, Mac eller smartphone, der du kan se på alle mulige diagrammer og analyser over hvordan du egentlig har det. Så nå behøver du ikke engang kaste bort tid på å kjenne etter, Fitbit One vet det.

Du kan kjoepe den via foelgende link til den nette sum av 739,- kroner.

http://www.coolstuff.no/Fitbit-One

Me blogges

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like