Thursday, March 13, 2014

Pandora’s Ark – Rick Jones

Vatican Knight’s er tilbake, og dette er foreloebig siste boken i serien, og serien anbefales varmt for alle action adventure fans, naa begynner jeg paa Eden sagaen av samme forfatter. Den er noen kroner dyrere, men her snakker vi om Vatikan Knight’s var 18 kroner boken, og Eden serien er 24 kroner boken.  Altsaa billigere enn en norsk bruktbok sjappe.  Og saa oppdaget jeg enda en forfatter som ser lovende ut, David Wood.

"Pandora's Ark (Vatican Knights)" av Rick Jones

For tretti år siden var verden i det utforskende stadiet av å skape en teknologi som kan gi kunstig intelligens. Tretti år senere er teknologien blitt perfeksjonert. I en lab eller annet sted i et avsidesliggende fjellområdene i Iran, nanopartikler, eller mikro-roboter, som er blitt skapt for å være selvdrevet og selvreproduserende, hver dag i utvikling og lære av erfaring. De har blitt programmert til å være det ultimate rovdyr og sluker alt i sin vei og lar ingenting tilbake. Nå i hendene på en terroristgruppe, som har Vatikanet som maal.. De vil  bruke Paktens Ark som en trojansk hest,  og naa må Kimball Hayden og hans team av Vatikan Knights stoppe den om fullstendige ødeleggelse av Roma ved å bekjempe noe usett, og noe som kan drepe i løpet av sekunder.

"Fra cage-fighting i Las Vegas, til pavelige intriger i Vatikanet,  og til dødelig nanoteknologi forskning i fjellene i Iran, trekker Rick Jones tråder av global konspirasjon til et nett  og en page turner finish som fanger leseren og doesn ' t let go. Få fart på lesingen med Vatikanet Knights serien nå, slik at du kan være den som forteller dine venner hvor gode disse bøkene er, heller enn å måtte høre det fra dem. " -. K W. Jeter, forfatter av Kim Oh Thrillere

"Rick Jones spinner et nett av action og spenning som garantert vil lokke selv den mest kresne leser. Echoes av Michael Crichton og James Rollins gjør Pandora Ark til en historie du vil ikke vil gå glipp av!" - David Wood, forfatter av Dane Maddock serien.

Min Mening: Som sagt, billigbok serie fra Amazon, og den holdt maal i lange baner.  Jeg trodde det var slutt paa Vatican Knights, men her er de tilbake med nye spennende eventyr.  Gaa ikke glipp av Rick Jones sier jeg bare.  Enda en 5 for Jones

Terningkast :

Jeg har nylig gitt dere listen over boekene hans, saa jeg repeterer ikke den, men gir en liste of Dane Maddock boekene til David Wood som er bestilt paa Kindle.

image

Vel lest

man reading a book turning pages and looking back and forth

Vi blogges

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like