Monday, March 17, 2014

Ny rekord igjen – Gå deg slank

Baade ny ukesrekord og distanse rekord denne uka.  Og antagelig er distansen enda hoeyere, det er basert paa tripp telleren som er innstilt paa ca 70 cm skritt. 

image

Nesten 7.7 mil altsaa 76.88 kilometer paa en uke lar seg absolut hoere Det er 108126 skritt..  Og nye dagsrekorden er paa 16231 skritt som er 11.54 kilometer.

Og at du kan gaa deg slank er vel de foerste 10 ukene mine et bevis paa, jeg gikk ned 10 kilo, hvordan de siste ukene har gaatt faar jeg se naar jeg kommer hjem. 

Her skal du faa et forslag til treningsprogram som jeg har hentet fra I form.

 

GÅ DEG SLANK

Treningsprogram: Følger du dette i 3 uker, får du ikke bare gått en masse skritt – du sikrer deg også variasjon og litt pulstrening, slik at du får trent kondisjonen og satt opp forbrenningen.

Når de 3 ukene har gått, starter du bare forfra på programmet, men hold høyt nok tempo til at du utfordrer deg selv. Dette programmet er nok til at du forbrenner ca. 3500 kcal i uken på å gå. Det svarer til en vektreduksjon på ½ kilo i uken. Men husk at du fremdeles bør gå mye i hverdagen – i tillegg til disse treningsturene.

Derfor blir du slank av å gå

Mål fremskrittene dine
Det kan være veldig motiverende å se fremskrittene etter hvert som treningsukene går. Hvis du vil måle fremgangen, an du innlede gåkarrieren med en liten test, som i all sin enkelhet går ut på å måle opp en strekning på 1600 meter, .eks. ved hjelp avruteplanleggeren. Ruten må ikke inneholde lyskryss eller andre hindringer. Gå strekningen så fort som mulig, og noter tiden. Prøv å gjenta testen hver tredje uke, og se om du kan slå de tidligere tidene dine.

Bruk bakkerne aktivt
Hvis du har mulighet til det, er det smart å legge gåturen til kupert terreng. Gå raskt opp bakkene, og sving med armene, slik at hele kroppen blir aktivert. Ikke sett ned tempoet bare fordi det går oppover. Jo flere bakker du takler på den måten, desto flere kalorier forbrenner du, og desto mer får du trent kondisjonen.

image image

image

No er det bare aa pakke bagen, saa er det snart hjemreise igjen, hipp hurra

grumpy dwarf walking animated gif

 

Me blogges

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like