Thursday, August 29, 2013

Zero Hour – Clive Cussler

The Grand Master of adventure is back.  Ja, Cussler er en av mine stoerste favoritter, og selv om ikke alle boekene skrevet av medforfatterne hans er denne serien ganske bra tatt vare paa.

"Zero Hour (The Numa Files)" av Clive Cussler

Det kalles nullpunkts energi, og det eksisterer-en tilstand av energi som finnes i all materie overalt, og dermed alle, med ubegrenset kapasitet. . Ingen har noen gang funnet en måte å tappe inn i det, helt til en forsker oppdager en måte.

Eller i det minste han tror han har. Problemet er, at hans maskiner også forårsake store jordskjelv, selv sprekker i tektoniske plater. En maskin er begravd dypt under jorden, den andre er nedsenket i en stor hav grøft. Hvis Kurt Austin og Joe Zavala og resten av NUMA-teamet ikke er i stand til å finne og ødelegge dem, og snart, vil verden være på terskelen til en ny æra av jordskjelv og ukontrollert vulkanisme.

Nei, dette kan det ikke være bra.

Min mening:

Cussler faar det til igjen.  Spennende som vanlig, og en plausibel historie.  Du vet hva du faar i NUMA files, og det er bra.  En ny 5 paa terningen til Cussler

 

 

Terning:

NUMA Files fra Cussler

 

image

Me blogges

man reading a book turning pages and looking back and forth

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like