Thursday, January 3, 2013

Hvite netter – Ann Cleeves

Krim fra Shetland ?

"Hvite netter" av Ann Cleeves

Politietterforsker Jimmy Perez møter en mann som hevder han lider av hukommelsestap, dagen etter blir han funnet død. Det er sommer og turistene strømmer til øyriket. Mange ukjente mennesker kommer og går i det ellers så oversiktlige samfunnet. Perez er overbevist om at morderen er å finne blant beboerne, for etterforskningen avslører dype hemmeligheter og tragedier. Dette er den andre boka om politietterforsker Jimmy Perez.

Min mening:

En underfundig bok.  Den tusler avgaarde i sitt eget tempo mot en overraskende slutt.  Som en leser i bokelskere.no sa er det mye Lofoten nostalgi her.  Jeg likte den, men den var litt saktegaaende.  Saa dermed blir det kun en 3 paa terningen for Cleeves.  Men inspektoer Perez virker som en hyggelig mann, han :-) Men jeg kommer ikke til aa kjoepe noen av henne, det blir bare hvis jeg finner en i skipsbiblioteket, og ikke har noe annet.

terning:

image

 

Ann Cleeves

Ann Cleeves is a British crime-writer. In 2006 she won the inaugural Duncan Lawrie Dagger, the richest crime-writing prize in the world, for her novel Raven Black. The Vera Stanhope novels have been dramatized as the TV detective series Vera.Wikipedia

Born: 1954

image

image

image

OK, me bloggast

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like