Saturday, January 26, 2013

Genesis – Karen Slaughter

Genesis er foerste boken jeg har lest av henne, brukbar underholdingning dette

"Genesis" av Karin Slaughter

Det er tre og et halvt år siden tidligere Grant Land’s rettsmedisiner Sara Linton flyttet til Atlantader hun håper å legge sin tragiske fortid bak seg. Nå arbeider hunsom lege i Atlanta Grady Hospital der hun begynner å lappe livet sitt sammen. Men når en alvorlig såret ung kvinne blir brakt inn til legevakten, finner hun seg trukket tilbake i en verden av vold og terror. Kvinnen har blitt påkjørt av en bil, men naken og brutalisert er det  klart at hun har vært byttet til et galent sinn.

Når Special Agent Will Trent, i straffeprosessloven Investigation Team, kommer tilbake til åstedet for ulykken snubler han over et torturkammer begravd dypt under jorden. Og denne skjuler uhyggen avslører en uhyggelig sannhet - Saras pasient er bare første offer for en syk, sadistisk drapsmann. Saken tas bort fraden lokale politisjefen, og Will og hans partner Faith Mitchell finner seg plutselig i sentrum av den uhyggelig mord jakten. Og Sara, Will og Faith - hver med sine egne sår og egne hemmeligheter - er det eneste som står mellom en gal og hans neste offer ...

Min mening:

Joda ikke saa verst dette her.  Uhyggelige mord, etterforskning, mann og kvinne team som etterforskere, men men, det er liksom igjen som man har lest dette foer.  Jeg likte slutten derimot og gir den dermed en 4 paa terningen.

Terning:

image

Mer om Karen Slaughter

 

image

Det var dagens underholdning

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like