Wednesday, April 25, 2012

Baardsen paa kaia

I Haugesund er det en meget bra fiske utstyrs butikk.  Jeg har ikke vaert der paa mange mange aar, men alle som har vaert der vet hvor jeg mener.  Baardsen paa kaia er en institusjon i Haugesund.  Og neste gang jeg er paa de kanter skal jeg jaggu ha meg en tur innom.

Litt fra nettsiden deres, med link.  De har ogsaa nettbutikk og veldig mye kystmeite utstyr, ferdig riggede tackler, blysoekker og alt hva du kan tenke deg.

Chr. Baardsen & søn a/s, bedre kjent som Baardsen på kaien har preget bybildet på kaien i 80 år. Vi holder til ved Smedasundet hvor det er et yrende liv om sommeren. August måned preger byen med mange storslåtte festivaler og et fantastisk folkeliv. Da står det til tider alt på hodet inne i butikken, men det er slik vi vil ha det. Vi liker aktivitet, god stemning og ikke minst det viktigste av alt, fornøyde kunder.

Vareutvalget vår øker betraktelig for hvert år som går, og vi leter alltid etter nye og spennende ting. Vi henter informasjon og inspirasjon fra verdensomspennende fiske- og båt messer for å kunne gi deg de siste nyhetene. Vi kjøper også alle våre kjerneprodukter direkte fra produsenter og importerer disse til Norge. Importen medfører at vi har gode priser på våre produkter, som igjen kommer våre kunder til gode. 

Vi er en frittstående butikk som gir oss den friheten til å kunne skreddersy de riktige produktene til deg. Alt inne fiske og båt er vi eksperter på. Det vi ikke har, kan vi skaffe til deg innen kort tid.

Dette året har vi et stort utvalg inne seilbåtutstyr. Musto, Gill, Holebrook og Helly Hansen er noen av de spennende produktene vi har tatt inn for 2010. Vi har allerede en enorm respons på disse produktene!

Du finner oss som sagt ved Smedasundet i Haugesund, men frykt ikke, vi er også bare et tastetrykk unna.
Du finner oss på www.baardsen.no og på torget på www.finn.no.

I tillegg finner du tips om baade linefiske, baatpuss og annet moro paa deres Youtube kanal:

http://www.youtube.com/results?search_type=videos&search_query=msbaardsen&search_sort=video_date_uploaded&suggested_categories=22

De har ogsaa sin egen blogg:

http://www.baardsen.no/storefront.php?page=news

Saa daa avslutter vi med en av deres videoer

 

 

Vi blogges

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like