Saturday, April 14, 2012

R.E.McDermott – Deadly straits

En debutant paa det internasjonale thriller markedet, som har faatt knall gode kritikker, lever han opp til det?
Foerst litt om boken, alt oversatt av GoogleTranslate, saa unnskyld den litt haltende oversettelsen.
Deadlystraits
I tradisjonen til Tom Clancy, Clive Cussler, Vince Flynn, Brad Thor, og WEB Griffin, R.E.McDermott leverer en thriller som kan konkurrere med disse mesterne.Når marine ingeniør og veldig deltids spion Tom Dugan blir collateral damage i krigen mot terror, er han ikke den som tar det liggende.
Falskt innblandet i en flykapring, blir tilbudt en sjanse til å renvaske seg ved å hjelpe CIA snare deres virkelige byttedyr, Dugan beste venn, London skipsreder Alex Kairouz.Motvillig godtar Dugan  å spane på Alex selskap, til tross for tvil om sin venns skyld.Når undercover, setter Dugan som standhaftig nektet å godta Alex skyld ham på kant ikke bare med hans CIA overordnede, men også med en vakker britisk agent som han blir romantisk involvert med.Når et tankskip er funnet i drift i nærheten av Singapore med et dødt mannskap, og en annen eksploderer i Panama,foerer til at Alex ligger nær døden etter et mistenkelig selvmordsforsøk, er Dugan anklaget for angrepene. Ute av alternativer, og overbevist om at angrepet er opptakten til en enda mer ødeleggende angrep

Deadly  Straits er en non-stop spennende tur fra Londons gater, til tørrdokker i Singapore, til dekk av tankskipene som fôrer verdens tørst etter olje, med stopp underveis i Panama, Langley, Virginia, og Teheran. Rikt krydret med detaljer fra forfatterens 30 års seiling, bygg og reparasjon av skip over hele verden, er det, i ordene til en anmelder, "fartsfylt, flerlags og gripende."

Leserkommentarer
"En kjempeflott bok! Den har en meget Tom Clancy følelse. Kudos til Mr. McDermott. Godt gjort, Sir."
D. Bosshardt, Amazon - 5 Stjerner

"En absolutt cracker av en thriller, rett og slett på linje med Clancy et al. Da jeg var ferdig  ønsket mer! Et kjempefint historie utmerket skrevet.
"Tao" Amazon (England) - 5 Stjerner
"A little Clancy, litt Ludlum, og mye av Mr. McDermott!"
Libby Dunkin, Amazon - 5 Stjerner
"Flytt deg WEB Griffin, Cussler, og Ludlum. Weaving sammen come-live tegn, tar McDermott oss gjennom en altfor realistisk plott som involverer oljetankere brukes til å forårsake ødeleggelse til en av verdens skipsfart ... en side turner."
Bob Hopfe, Amazon - 5 Stjerner
"En strålende thriller. Jeg ble ganske overrasket over at dette er en første roman. På nivå med høy rangering thrillerne. Handling non-stop ... en stor bok."
Cheryl M-M, Amazon (England) - 5 Stjerner
"I 1994 (Depth of Honor), brukte Tom Clancy en jumbojet som et våpen ... det skjedde  9/11. I 2011 RE publiserte McDermott  " Deadly Straits "der supertankere blir brukt som terror våpen med dødelig resultat. La oss håpe vi ikke ser tilbake og sier at McDermott spådde det. Dette er en bok full av action og spenning, godt skrevet med flere tomter vevd inn i en sammenhengende helhet. Jeg har lest flere bestselgerne som er legender i sjangeren og denne boken er så godt gjort som noen av dem, om ikke bedre. "
Stephen C. Lovely, Amazon - 5 Stjerner
"McDermott får konsekvent det riktig kapteiner, kompiser og ingeniører lyd som kapteiner, kompiser og ingeniører ... som å besøke gamle venner Tom Dugan -.. En dyktig profesjonell litt røff i kantene - fungerer godt som hovedpersonen Smart og utdannede. , han får også jevnlig fett under hans negler, og beveger seg lett mellom handling og innsikt En bok med en thriller skeptiker og skipet geek kan elske En gripende lese -.. highly recommended ".
Rick Spilman, The Old Salt Blog - 5 Stjerner
"I en bok som tar ingen fanger, forteller McDermott en historie om høy sjø terrorisme og forteller den godt. Gå og hent dette, akkurat nå!"
Nancy, Cheryl bok Nook - 5 Stjerner
"I 20 år til sjøs som styrmann og kaptein, har jeg vært gjennom Panamakanalen for mange ganger til å telle, og gjennom Bosporos og Malacca-stredet i tillegg. Du naglet det. Din bok var den første romanen til å overbevise meg om at forfatteren hadde vært der også. Well Done. "
Kaptein Dave Fath (epost)

Min mening

Boken starter med et smell og spenningen bygger seg opp hele tiden.  Dugan er den vanlige mann’s helt.  Tidligere maskinsjef og sjoemann.  Handlingen hopper fra London, via Singapore, Panama og Bosporus stredet.  I tillegg er baade Russland, Iran og Venezuela innblandet. CIA og MI6 er begge involvert.  Korte kjappe kapitler gjoer boken meget lesbar.  En maritim Tom Clancy, som jeg haaper kommer med ny bok snart.  Denne forfatteren boer du lese.  Kort sagt, en klinkeklar 6 paa terningen.
terning6

I morgen blir det nytt om lesebrett igjen Wave
Vi blogges :-)

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like