Saturday, February 4, 2012

Ekstremfiske med Robert Green

image

Paa NRK ligger det en fin serie som kan sees paa nett TV, om skuespilleren og hobbyfiskeren Robert Green, som gjennom 30 har fisket i England.

Her tar han oss med i 4 programmer rundt om til 4 eksotiske omraader, for et noe spesielt action fylt fiske. Bare klikk paa lenkene til de 4 programmene saa er du igang.

Nett-TV: I første episode reiser Robson Green til Costa Rica for å jakte på tunfisken og den majestetiske seilfisken.

Nett-tv: I andre episode reiser han til det sørlige USA og Tennessee-elven der de ikke bruker snøre, men hender for å fange malle. Han utfordres også i barrakudafiske med spyd.

Nett-tv: I tredje episode drar Robson Green til Sør-Afrikas kyst for å fiske i en stim av hammerhai.

Nett-tv: I siste episode drar actionfiskeren til Azorene, der den store testen og målet venter, den gigantiske sverdfisken

Det er ingenting mer avslappende enn en dag med fiske, og hvis vaeret er for gale saa kan man jo sitte inne og se fisking paa TV ikke sant?  Og no med 64 tommeren i hus, med full smart-TV funksjon, er det bare aa kjoeere netteseren til bloggen min, klikke paa lenken, og saa ser jeg NRK nett tv paa 64 tommer, kjoeerer kanskje 2d-3d konvertering ogsaa, saa blir det jo nesten som aa fiske selv?  Hot

 

Vi blogges

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like