Friday, November 1, 2013

The Vatican Knights – Rick Jones

Jeg fant denne til knappe 3 US$ (18 NOK) paa Amazon, kjoepte den og lastet den ned for en stund siden.  Paa turen nedover til Afrika satte jeg i gang og lese den, og det var en hyggelig opplevelse.

"Vatican Knights" av Rick Jones

På et besøk til USA, blir pave Pius XIII kidnappet av en terrorist celle som kaller seg Soldiers of Islam. Hvis USA og dets allierte ikke møter deres krav, vil de likvidere paven. Så når FBI Specialist Shari Cohen blir kalt til tjeneste for å spore opp terrorist cellen, lærer hun fort at hun ikke er alene. Dypt bak Vatikanets murer finnes en hemmelig orden med en hemmelig op gruppe av elite kommandosoldater kjent som Vatikan Knights. Deres misjon: bringe paven tilbake i live. Cohen og ridderne samarbeider og i tandem  avdekker de en White House konspirasjon som involverer høytstående medlemmer på Capitol Hill. Når hun begynner å komme for nær sannheten om pavens kidnapping, blir hun målet for lokale styrker som prøver å holde konspirasjonen skjult. Men for å komme til henne at de må gå gjennom Vatikanet Knights.

Min mening:  Spenning saa det holder i massevis, og det viser hvor langt ute den norske bokbransjen er, jeg gikk etter aa ha lest denne sporenstreks tilbake til Amazon og kjoepte alle boekene hans, alle til rundt 18 kroner stykket.  Cohen og lederen av Vatican Knights er et bekjentskap jeg har lyst til aa utdybe. Minst en 5 paa terningen.

Terning:

Rick Jones paa Amazon

Product Details


The Menagerie (Eden Saga)
by Rick Jones (Jun 27, 2013) - Kindle eBook

Product Details

Pandora's Ark (Vatican Knights) by Rick Jones (Dec 17, 2012) - Kindle eBook

 

Product Details

The Iscariot Agenda (Vatican Knights) by Rick Jones (Nov 20, 2012) - Kindle eBook

 

Product Details

Shepherd One (Vatican Knights) by Rick Jones (Nov 20, 2012) - Kindle eBook

 

Product Details

The Crypts of Eden (Eden Saga) by Rick Jones (Aug 27, 2012) - Kindle eBook

 

Product Details

Vatican Knights by Rick Jones (Sep 9, 2012) - Kindle eBook

Product Details

Familiar Stranger by Rick Jones (Feb 21, 2013) - Kindle eBook

 

 

image

Altsaa,6 gode thrillere (Haaper jeg, basert paa den foerste) til knappe hundrelappen, inkludert moms til Norge, noe maa vaere galt i gamlelandet.

Me blogges

man reading a book turning pages and looking back and forth

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like