Saturday, November 16, 2013

Havet’s skatter

Imponér med denne enkle, men nydelige retten. Like god til hverdag som til fest! Du kan variere med ulike typer fisk og skalldyr, server gjerne med nystekt brød og smør til.

Kremet suppe med havets skatter, ingefær og dill

image

Slik gjør du

  1. 1. Skjær grønnsakene i fine strimler. Fres finhakket ingefær sammen med fennikel, purreløk og gulrot i litt olje i en kjele. Tilsett fiskekraft og gi et oppkok. Tilsett fløte og varm opp.

  2. 2. Tilsett biter av ørret og røkt torsk sammen med blåskjellene, og la suppen småputre i omtrent 5 minutter.

  3. 3. Smak til suppen med salt, pepper og litt sitron. Tilsett rekene. Legg så opp på tallerken og dryss godt med dill og litt olivenolje over ved servering

 

 

 

 

Jeg sier bare, vel bekomme, ser fantastisk godt ut ikke sant

 

Me blogges

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like