Flere lettvinte og gode fiskegryter – her en fra Spania
Ingredienser
Til familie på fire.
600 g fiskefilet
4 sjalottløk i båter
2 hvitløkfedd, hakket
200 g sjampinjonger i skiver
150 g chorizopølse i skiver
600 g tomater i biter
2 dl grønnsaksbuljong fra terning
600 g poteter i skiver
2 ss olivenolje
Salt og pepper
Fremgangsmåte
Stek sjalottløk, hvitløk, sjampinjonger og chorizopølse i 3 - 4 minutter.
Tilsett tomater og la det steke i ytterligere noen minutter.
Hell i buljongen, legg i potetene og krydre med salt og pepper. Legg på et lokk og la det koke til potetene er møre.
Legg i fisken og la det koke til fisken er ferdig, 4 - 5 minutter. Smak til med salt og pepper
chorizopølse gir denne en litt egen smak, kjapt og grett aa lage til, og smaker himmelsk. Kan serveres med godt broed til.
Me blogges
No comments:
Post a Comment