Thursday, December 11, 2014

The Rozabal line - Ashwin Sanghi

Jesus overlevde og slo seg ned i India ?

  "Rozabal Line, the" av Ashwin Sanghi

En pappeske er funnet på en hylle i et London -bibliotek . Når den forvirrende bibliotekaren åpner det , skriker hun før hun faller bevisstløs på gulvet . Innenfor de labyrintiske fordypningene i Vatikanet , sverger en vakker leiemorder at hun vil eliminere alle som ikke tror på henne vridde credo .

En elite hær av tretten kaller seg Lashkar - e – Talatashar og har spredt seg rundt hele kloden . Skjebnen deres minner merkelig  om Kristus og hans apostler. Deres agenda er Armageddon .

En hinduistisk astrolog oppfattet at en nærmer seg forbindelse av stjernene og nikker til seg selv i dyster realisering av verdens ende .

I Tibet ,en gruppe buddhistiskemunker  søker etter reinkarnasjon , mye på samme måten deres forfedre søkte Judea for Guds Sønn .

I strids herjede Kashmir , en grav kalt Rozabal, som holder nøkkelen til en gåte som oppstår i Jerusalem og blir besvart på Vaishno Devi .

En amerikansk prest har urovekkende visjoner om at folk kjente til ham , bortsett fra at de ser ut til å være plassert i andre aldersgrupper . Indusert i tidligere liv regresjoner , flytter han til India for å sette sammen de voldelige bilderne . Dem som følger hans minste bevegelse er Crux Decussata Permuta , et hemmelig samfunn , som heller ville utslette skapelse enn tillate en eldgammel hemmelighet bli avslørt

Min mening:  Ikke saa verst dette men litt tungt skrevet, jeg likte forsaavidt historien og den ga en ny vri til forskjell fra mange andre.  Jeg ender opp med en 4 paa terningen.

Terningkast

Image result for terningkast 4

image 
Product DetailsChankya's Chant



Me blogges


read_e0

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like