Sunday, January 8, 2012

Eventyrlig laksefiske ?

For et par dager siden gikk en trailer i elva i nærheten av Voss.  Full lasta  med laks.  Er dette den nye måten å sette ut fisk på i elvene våre ?
Jeg klipper fra VG
VG Nett) Natt til tirsdag gikk en trailer med laks for nærmere 500.000 rett i Strandaelven ved Voss. Ingen ble alvorlig skadet. Utenom laksen.

 

Laksen fra Sotra rakk aldri flyet på Gardermoen for å eksporteres til det store utlandet. Istedenfor havnet over 17 tonn laks i Strandaelven ved Voss i natt.
Sjåføren fra Bergen Kran og Cargo kom fra hendelsen med en mindre skade.
- Sjåføren har det bra, det går veldig fint med ham utenom en brukket skulder, forteller daglig leder Ove Marøy i transportfirmaet til VG Nett.
(Saken fortsetter under bildet)


SOTRA-LAKS: Laksen var på vei til Asia, men kom ikke lengre enn til Voss. Foto: Arnstein Karlsen
Ifølge ham skal sjåføren ha kjørt i autovernet fordi det var glatt.
- Det var glatta som var årsaken. Han kjørte i autovernet som ikke greide å holde imot og da havnet han i elven, sier Marøy.
Laksen kommer fra sjømatfirmaet Sekkingstad på Sotra. Tirsdag ettermiddag er laksen og traileren i ferd med å bli fisket opp igjen fra elven.
- Laksen var på vei til Asia, og skulle med forskjellige fly til flere land. Fisken i seg selv hadde en verdi på nærmere 500.000, forteller administrasjon- og kvalitetssjef Øyvind Magnussen.
Politiet på sin side har foreløpig ikke mange detaljer rundt hendelsen, men bekrefter at det var vinterføre og glatt på stedet.

ISKALDT: Istedenfor å havne på asiatiske middagstallerkner, havnet laksen i Strandaelven. Slik så det ut da traileren gikk i elven natt til tirsdag. Foto: Arnstein Karlsen
Og da får vi vel avslutte med en video i dag også :-)
Vi blogges

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like