Sunday, November 2, 2014

Megalodon–The new evidence

Jeg har ikke mye tro p¨dette, men det finst mer mellom himmel og jord enn hva vi tror.  Er det umulig eller ikke.?  Videoklippet her er fkatisk ekte

image

Se dokumentaren på Animal Planet, og klippet ovenfor på linken under

http://preview.discovery.com/tv-shows/shark-week/videos/a-baby-megalodon/

Forskere mener bestemt at monsterhaien er utdødd, men hva med kvastfinne fisken, den var også utdødd for millioner av år siden, sa forskerne før den ble gjenfunnet.

 

Megalodon

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Megalodon

Megalodon

Vitenskapelig(e)
navn
:
Carcharodon megalodon
Agassiz, 1843

Norsk(e) navn:

Hører til:
Carcharodon,
Lamnidae,
håbranner

Habitat:
hav

Utbredelse:
Europa, Nord- og Sør-Amerika, Puerto Rico,Australia, New Zealand,Japan, Afrika, Malta,Grenadinene og India

Megalodon var en stor hai som levde i pliocen (5 330 000–1 810 000 år siden). Man kan si at denne kjempen av en hai, er en stor versjon av dagens hvithai. Ordet Megalodon er fra gresk og betyr «stor tann». Megalodon hadde tenner som er blant de største noensinne, over 18 cm lange. Megalodon skal ha kunnet bli så lang som 20 meter og veie over 100 tonn.

Megalodon jaktet på store og mellomstore hvaler, man spekulerer i at megalodon, som dagens hvithai angrep fra dypet, men i motsetning til den moderne hvithaien gikk den ikke etter de myke kjøttfulle delene av byttet for å blø den ihjel. Isteden gikk den etter de benete områdene, som brystkassen eller finnene, for å sette dyret ut av spill eller drepe det fort med et dødelig bitt mot brystregionen. Megalodon kunne bite med det hittil sterkeste bittet i dyrerikets historie.

Skjelettet på en megalodon var brusk, det er derfor umulig å finne komplette rester av disse dyrene. Megalodons tenner derimot er meget vanlige og kan finnes i alle verdenshav, noe som tyder på at haien fantes over hele verden. Andre rester er ryggvirvler, men disse er meget uvanlige fossiler.

Hva om den finnes fremdeles ?

vi blogges

Shark Attack 3: Megalodon

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like