Wednesday, February 3, 2016

Curry krabbe, kulde og håndballfest

Ser ut som den kulda som var for ei drøy uke siden tok knekken på batteriene både i min båt og broderen sin.  Har snakka med fleire i båthavna som fikk samme problemet.  Jeg har prøvd å lade batteriene men de holder ikke ladinga.  Får start en gang og det er det.  Så i dag er det den tunge gangen ned og handle nytt startbatteri.  Forbruksbatteriet får vente litt.

Så teinene står ute noen dager i slengen, men det gjør jo ingenting.  Mandagen fikk vi benytta de krabbene vi fikk hine dagen, konemoren laga thailandsk Curry krabbe som gikk ned på høykant.  Broderen liker dette også, og var selvfølgelig på henne for å få oppskriften.

Tirsdagen var det stor dag for vetlejenta vår, vel hun begynner å bli stor nå, 9 år og blitt ei bestemt liten dame.  Det var tid for årets høydepunkt i KHK, den årlige grautfesten.  Graut, kaffe og kaker.  Basar og greier.  Og det som barna satte mest pris på, medaljeutdeling.

Det var en hyggelig oppladning til kvelden høydepunkt for meg, United kamp på¨TV, og endelig et United som så ut som de koste seg på banen igjen, med storspill og flotte scoringer.

Vi blogges

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like