Thursday, November 26, 2015

The Minoan mask – K.T.Tomb

Hmmmm, helt ukjent forfatter for meg. Men billig nok, 2.99 US$, vi faar se

 

"The Minoan Mask (A Chyna Stone Adventure #1)" av K.T. Tomb

Et feiende eventyr med like deler romantikk og thriller,

KT Tomb sin siste roman tar leseren fra ruinene av en tapt sivilisasjon til de solfylte strendene ved Middelhavet. Under en arkeologisk utgravning i Knossos paa Kreta-Europas eldste by.  Kommer Chyna Stone og teamet over et fristende hint til plasseringen av en legendarisk skatt. Den minoiske Masken, hvis den blir funnet ville ikke bare gjoere  teamet til  verdensklasse arkeologer, men også gjennomføre den mest omfattende samling av minoiske relikvier verden noensinne har sett.

Men når ryktet om den uvurderlige relikvie’s beliggenhet når omverdenen, blir de med mindre enn ærlige hensikter med i jakten. Snart er Chyna og hennes team  fanget mellom FBI og en internasjonal pengeutpressings ring-og er på flukt for livet. Men Chyna Stone er ingen vanlig arkeolog-hun er en eventyrer tvers igjennom -og hun vil gjøre alt hun kan for å bevare historien og for å redde livene til de hun bryr seg mest om ... alt mens hun avdekker den sanne hemmeligheten om den minoiske Masken.

 

Min mening:  Nei, dette var ikke toppklasse.  Jeg gir den 3 paa terningen for historien.  Men det er nok.  Faar ikke engang bonus av billig pris.

 

Terningkast

Image result for terning 3

 

K.T. TOMB has a Master's degree in archeology from UCLA. She enjoys traveling the world when not writing adventure thrillers. She lives in Portland, OR. Please find her at:

http://www.kttomb.com/index.html

Chyna Stone serien under, K.T.Tomb har enda flere serier ute, og ogsaa enkeltstaaende boeker. Totalt har hun skrevet 38 boeker til naa.  Men som sagt, foerste boeken jeg leste av henne var ikke altfor imponerende, saa faar se om jeg leser mer av henne.  Kan jo hende det ligger noen til paa brettet.  Chyna Stone serien under.

 

Picture

PicturePicturePicture

PicturePicturePicture

Vi blogges

read_e0

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like