Saturday, November 14, 2015

Mr. Mercedes – Stephen King

King er som god vin, blir bare bedre med aarene.  OK, han har noen feilskjaer innimellom, men i det siste er det bare blitt bedre og bedre igjen.

 

"Mr Mercedes" av Stephen King

En katt-og-mus-thriller om en pensjonert mordetterforsker som er hjemsøkt av de få tilfellene han lot stående åpen, og etter ett spesielt - daggry nedslaktingen av åtte personer blant hundrevis som hadde samlet seg i kø for åpningen av et jobbkontor. Uten forvarsel, ploeyer en enslig sjåfør  gjennom folkemengden i en stjålet Mercedes. Men saa blir leken sparket i gang når Bill Hodges mottar et brev i posten, fra en mann som hevder å være gjerningsmannen.Han håner Hodges med forestillingen om at han vil slå til igjen. Hodges våkner fra sin deprimerte  lediggang, og er helvetes bestemt på å hindre at det skjer igjen.

Brady Hartsfield bor sammen med sin alkoholiserte mor i huset der han ble født. Og han forbereder seg på å drepe igjen. Bare Hodges, med et par mislykkede venner, kan pågripe morderen i dette high stakes kappløpet mot tiden.  Fordi Brady’s neste oppdrag, hvis det lykkes, vil drepe eller lemleste hundrevis, kanskje tusenvis

 

En thriller som bare King kan, med forkvaklete hovedpersoner og en personbeskrivelse man stort sett ikke finner hos andre forfattere.  Godt aa lese gode King thrillere igjen, Jeg strekker meg tile en god 5 paa terningen for denne.

 

Terningkast:

Image result for terning 5

Dette er foerste boken i en trilogi om Bill Hodges, jeg gleder meg til de to neste

image

image

Du finner full oversikt over alt King har gitt ut her

http://www.fantasticfiction.co.uk/k/stephen-king/

 

Vi blogges

read_e0

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like