Thursday, August 13, 2015

Kystkulturmaraton

HEIDRAR KYSTKULTUREN: Olav Skjellevik (f.v.), Nils Kåre Myklebust og ordførar Kjetil Hestad gler seg til opninga av kystsogevekene. Laurdag ventar dei storinrykk til Onarheim, der den offisielle opninga finn stad og der Tysnes vil visa fram smakebitar av den lokale kystkulturen.

Av lars mæland
redaksjonen@tysnesbladet.no

Publisert: 07.08.15 10:00
Oppdatert: 06.08.15 14:04

– Det er ei ære at opninga av kystsogevekene i år er lagt til Tysnes. Det er første gongen me er vertskap for opningshøgtida, seier Olav Skjellevik.

Han er så vidt ferdig med sine bidrag til Onarheimsgildet, før han gjev seg i kast med ei ny storhending. No laurdag kjem fiskeridirektør Liv Holmefjord til Alsaker brygge for å føreta den offisielle opninga av årets kystsogeveker. Det er ei tilskiping som omfamnar 22 kommunar frå Gulen i nord til Sveio i sør, med arrangement på rekkje og rad frå starten 8. august til sluttstrek blir sett 13. september.

 

http://www.tysnesbladet.no/article/20150807/ARTICLE/150809987

 

Jeg har planer om aa faa med meg Kystkulturdagene i Langevaag paa Boemlo i slutten av maaneden, 28-30.  Blir en 3 timers tur eller saa, men det beror jo selvsagt paa vaeret.

 

Vi blogges

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like