Tuesday, August 4, 2015

Den gylne apen – Colin Forbes

Lenge siden jeg har lest noe av Colin Forbes, men denne var ganske saa brukbar :-)  Har nok med at det er maritimt miljoe og spenning, og slikt noe, ja det liker Olsen. Og Colin Forbes har jo en lang og omfattende karriere bak seg med mange gode boeker

"Den gylne apen" av Colin Forbes

Hele Vesten må lide som vi lider i Palestina. . . '

Ekstremistene har tatt over. Igjen er våpenet er olje. Mastermind planen er å ødelegge Israel , og Sheik Gamal Tafak har innleid profesjonelle terrorister - inkludert LECAT , den franske drapsmann , og Winter , den gåtefulle Englishman. handlingen gaar fra Kairo til Hamburg , Paris , London og California. Den verdensomspennende konspirasjonen utfolder seg. Russland og Vesten er lamslått . Et super - tankskip med kurs for San Francisco er kapret , bevæpnet med en atombombe . Ekstremistene seiler mot Golden Gate Bridge , og truer med å tilintetgjøre Amerikas vakreste by. Kun to personer kan snu det - Vinter, profesjonell eventyrer , og Betty Cordell , skarpskytter ekspert .

 

Min mening:  Absolutt bra, spenning i toppklasse, og selv om boken er skrevet i 1976 er den like aktuell i dag.  Jeg klinker til med en 5 paa terningen for denne.  Hyggelig gjensyn med en gammel favoritt forfatter.  I tillegg var den kjoept for 25 spenn paa et bruktmarked.  Saa billig underholdning.

Terningkast:

 

Image result for terning 5

 

image

image

Vi blogges

read_e0

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like