Thursday, August 14, 2014

I tyvenes tid – Odd Harald Hauge

Norsk forfatter, foerste bok i en trilogi, og dette var jaggu ikke saa verst.

Boken handler om kameratene Lars Lande, finansjournalist, og Anders Alme, stjernemegler, som får sjansen til et gigantisk privat kupp. Men i Oljefondet sitter det andre som også vil bli rike. Dette er den første boka om Lars Lande og Anders Alme.

Anders Eie så seg rundt i møterommet. Finansvalpene satt med nykjemmet pels og så forventningsfullt på ham, de visste ikke mer om møtets formål enn hva som stod i headingen på e-posten; "Greenland Minerals". Fred Barentz hadde satt tre av husets unge regnemestere på saken, ingen tvil om det. Og de ville jobbe sekstentimers-dager til oppgaven var løst og aksjene plassert hos mer eller mindre villige investorer. De ofret gladelig familie, venner og hobbyer for å få en litt større bit når den enorme Barentz-kaken skulle deles ved årets slutt. Odd Harald Hauge har skrevet en aktuell finansthriller om Oljefondet og mennesker som tar altfor store sjanser.

Min mening:  Drivende og spennende finansthriller. Hauge skriver overaskende bra. Skal begynne på oppfølgeren :Løgnerne" nå,gleder meg. Samvittighetskvalene journalisten gaar igjennom er godt beskrevet og jeg likte historien. Har alle tre paa lesebrett, saa jeg er godt i gang med nummer 2 allerede

terningkast:

Image result for terning 5

Trilogien ser du under :-)

image image

image

Vi blogges

read_e0

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like