Thursday, February 27, 2014

Shepherd one – Rick Jones

En spennings serie der hver bok koster under 3 US$ (altsaa under 20 kr), og det er faktisk gode underholdnings thrillere dette, dette er den andre boken jeg leser av ham, men har kjoept heile bunten paa Amazon. Naar forfatteren i tillegg er anbefalt av Jeremy Robinson boer jo det holde maal.

"Shepherd One (Vatican Knights)" av Rick Jones

Under en reise paa tvers av USA under det pavelige Symposium, blir pavens fly, Shepherd One, overtatt av en terroristcelle som kaller seg den Muslimske Revolusjonaere Front. Om bord: en kjernefysisk nyttelast med halvparten av sprengkraften som ødela Hiroshima. Deres krav til den amerikanske regjeringen: drep de fem departements lederne for Mossad. Mens den amerikanske ledelsen er tvunget til å følge gjennom med et forslag som ville lamme etterretningsnettverk mellom de allierte, er pave Pius XIII ikke uten sitt eget våpen. Ombord i Shepherd er hans personlige tjener, en mann som er leder for en hemmelig op gruppe elitekommandosoldater kjent som Vatikanets Knights. Hans misjon: gjenerobre flyet og fjerne all fiendtlig motstand. Ved hjelp av sine svært bestemt sett av ferdigheter, må Kimball Hayden nøytralisere situasjonen før tusenvis av liv går tapt, blant annet pave Pius XIII.

Min mening:  Joda, dette holder maal i lange baner.  Og naar boekene til Jones gaar for loppemarkeds priser paa Amazon boer du slaa til.  Dette kvalifiserer til en ny 5 paa terningen.  Jeg er allerede i gang med bok 3 kan jeg roepe.  Loep og kjoep.

Terningkast

image

Vel lest

man reading a book turning pages and looking back and forth

me blogges

No comments:

Post a Comment

Lectinect

Krimklubben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You like